Welke nationale feestdag is 26 augustus?

NATIONALE HONDENDAG - 26 augustus Bella Abzug (D-NY) presenteerde een wetsvoorstel waarin 26 augustus werd aangewezen als Women's Equality Day. Dat jaar vulden bijeenkomsten, vieringen en politiek debat het land op 26 augustus.

Welke nationale feestdag is 26 augustus?

NATIONALE HONDENDAG - 26 augustus Bella Abzug (D-NY) presenteerde een wetsvoorstel waarin 26 augustus werd aangewezen als Women's Equality Day. Dat jaar vulden bijeenkomsten, vieringen en politiek debat het land op 26 augustus. In 1973 keurde het Congres een gezamenlijke resolutie goed waarin werd verklaard dat de dag op 26 augustus van elk jaar in acht moet worden genomen. Elk jaar sinds elke president deze dag verklaart als Women's Equality Day ter herdenking van de certificering van het 19e amendement op de Amerikaanse grondwet.

Nationale hondendag op 26 augustus moedigt hondenbezit van alle rassen aan. Houd bij het zoeken naar een nieuwe metgezel rekening met de mutts, mixen, raszuivere rassen en alles daartussenin. National WebMistress Day erkent vrouwen in webontwikkeling op 26 augustus. Elke zomer op 26 augustus vieren ijslollyliefhebbers in de Verenigde Staten de National Cherry Popsicle Day.

Hoewel vele dagen gericht zijn op het vinden van liefdevolle huizen voor honden, breidt deze dag die overweging uit om verder te kijken dan het ras. Vandaag, 26 augustus is de verjaardag van Shirley Manson, een zanger en songwriter uit Schotland, en is de zanger van de band Garbage. De griffier op de nationale dagkalender riep de eerste National Got Checked Day uit die op 26 augustus en jaarlijks daarna in acht werd genomen. We vieren ook National Dog Mom's Day, National Rescue Dog Day en National Make A Dog's Day onder vele anderen.

We houden leuke vakanties en speciale momenten bij op de culturele kalender en geven je spannende activiteiten, deals, lokale evenementen, merkpromoties en andere spannende manieren om dit te vieren. Eer de beste vriend van de mens en hun heroïsche bijdragen op Hondendag - verwen de pups in je leven en geef iets terug door een liefdadigheidsinstelling of asiel voor honden te steunen. Het Amerikaanse Congres keurde het 19e amendement op de grondwet goed dat vrouwen op deze dag in 1920 volledige en gelijke stemrechten verleent.