Is er een nationale huisdierendag?

Nationale huisdierendag (11 april) - Dagen van het jaar. National Pet Day op 11 april wijdt de dag aan huisdieren die misschien niet altijd het gezelschap en de aandacht krijgen die huisdieren verdienen.

Is er een nationale huisdierendag?

Nationale huisdierendag (11 april) - Dagen van het jaar. National Pet Day op 11 april wijdt de dag aan huisdieren die misschien niet altijd het gezelschap en de aandacht krijgen die huisdieren verdienen. Hoewel het liefhebben van onze huisdieren iets is dat we elke dag doen, moedigt de naleving aan om verweesde huisdiergenoten te helpen. Het zal hun gezondheid verbeteren en hun adoptiemogelijkheden vergroten.

National Pet Day is een onofficiële feestdag die elk jaar op 11 april plaatsvindt en mensen aanmoedigt om de rol die huisdieren in ons leven spelen te waarderen. Mensen met huisdieren worden aangemoedigd om hen de extra waardering te geven die ze op deze dag verdienen. De dag brengt ook aandacht aan die huisdieren die de meeste aandacht nodig hebben, degenen in schuilplaatsen die een huis nodig hebben. National Pet Day wil waardering tonen voor alle huisdieren ter wereld.

Deze dag moedigt mensen aan om van hun huisdieren te houden en indien mogelijk die huisdieren te adopteren die een huis nodig hebben. Het pleit voor dierenmishandeling en geweld. Het benadrukt ook het belang van het bieden van een huis of onderdak voor ongewenste huisdieren. Tegenwoordig komen volgens de American Society for the Prevention of Cruelty to Animals ongeveer 6,5 miljoen gezelschapsdieren landelijk schuilplaatsen binnen.

Volgens geleerden hadden de Egyptenaren ook bavianen, apen, vissen, gazellen, vogels (vooral valken), leeuwen, mangoesten en nijlpaarden als huisdier. Deze uitgebreide kalender met speciale hondenvakanties en kattenvakanties, het hele jaar door bijgewerkt, biedt leuke vakanties en serieuze bewustmakingsdagen, weken en maanden voor huisdieren die de aandacht richten op uitdagingen in de dierenwereld. Naar schatting hebben in de Verenigde Staten ongeveer 80 miljoen huishoudens huisdieren, waarvan 80 miljoen honden en 86 miljoen katten. Maar ze wilde ook aandacht vestigen op de voortdurende behoeften van veel huisdieren van alle soorten die in schuilplaatsen wachten om te worden geadopteerd.

Eigenaren doen er alles aan om hun huisdieren te verwennen met de aanbidding en zorg die ze verdienen (nou ja, meer dan op een andere dag). National Pet Day is gepromoot door onder andere Taylor Swift, Ellen De Generes, Ricky Gervais, Cee Lo Green, Jimmy Fallon, Willy Nelson, Kevin Bacon, Seth Myers en Carrie Underwood. Regelmatig wandelen of spelen met huisdieren kan de bloeddruk, het cholesterolgehalte en het triglyceridengehalte verlagen. Ze meenemen voor een wandeling of een rit, hun favoriete lekkernijen kopen of een nieuw speeltje voor ze krijgen om mee te spelen, zijn slechts enkele van de manieren waarop huisdieren op deze dag net een beetje extra worden verwend.

Deze lijst met alle huisdierenvakanties gedurende het hele jaar varieert van grappige vieringen zoals Doggy Date Night en National Meow Like a Pirate Day tot bewustmakingsobservaties zoals Pet Dental Month en Wildlife Conservation Day.