Hoeveel hondendagen zijn er?

Verschillende berekeningen van de hondendagen hebben hun start overal geplaatst van 3 juli tot 15 augustus en duren 30 tot 61 dagen. 26 augustus is Nationale Hondendag, je hebt er waarschijnlijk van gehoord.

Hoeveel hondendagen zijn er?

Verschillende berekeningen van de hondendagen hebben hun start overal geplaatst van 3 juli tot 15 augustus en duren 30 tot 61 dagen. 26 augustus is Nationale Hondendag, je hebt er waarschijnlijk van gehoord. Maar heb je gehoord van Fancy Rat and Mouse Day op 12 november, of wat dacht je van National Pet Bird Day op 17 september?. Deze lijst met alle huisdierenvakanties gedurende het hele jaar varieert van grappige vieringen zoals Doggy Date Night en National Meow Like a Pirate Day tot bewustmakingsobservaties zoals Pet Dental Month en Wildlife Conservation Day.

Ze zei ook dat als hondendagen nat worden, dat als je wonden of open zweren zou moeten hebben tijdens hondendagen, het langer zou duren om te genezen. De hondendagen van de zomer vallen samen met de opkomst bij zonsopgang van de Dog Star, Sirius, evenals met warm en zwoel weer. Nu Thanksgiving en de feestdagen in december eraan komen, is het een goed moment om uw vakantietarieven en -beleid te herzien. Mijn grootmoeder zei altijd dat als het de eerste dag van hondendagen regende, het de komende 40 dagen elke dag een beetje zou regenen.

Veel mensen zijn bekend met de belangrijkste huisdierenvakanties zoals de eerder genoemde Nationale Hondendag, PSI's Take Your Dog to Work Day, National Pet Day en Adopt a Shelter Pet Day, maar er zijn nog veel meer huisdierenvakanties om te vieren. Zo betekende de term Dog Days of Summer de 20 dagen ervoor en 20 dagen na deze uitlijning van Sirius met de zon 3 juli tot 11 augustus elk jaar. Hondendagen in het zuiden was toen je op slangen moest letten omdat ze hun huid afwerpen en hun ogen een blauwachtige kleur voor hen zouden hebben als gevolg van afstoten en ook niet konden zien of voelen en sneller dan normaal op je zouden slaan. Sirius is een ster in een groep sterren die het sterrenbeeld Canis Major vormen, wat betekent „Grotere hond.

Tijdens de zomer op het noordelijk halfrond zorgt de kanteling van de aarde ervoor dat de zonnestralen in een meer directe hoek raken, en gedurende een langere periode gedurende de dag. Knijp elke laatste druppel uit de warme nachten van de zomer door naar buiten te gaan en deze feestdagen met je huisdier te vieren.