Is er een nationale huisdierenmaand?

Mei is de nationale huisdiermaand in de Verenigde Staten, een tijd om alle voordelen te vieren die onze huisdieren in ons leven brengen. Ter ere van deze leuke vakantie van een maand hebben we een handvol manieren verzameld waarop jij en je huisdier samen National Pet Month kunnen vieren.

Is er een nationale huisdierenmaand?

Mei is de nationale huisdiermaand in de Verenigde Staten, een tijd om alle voordelen te vieren die onze huisdieren in ons leven brengen. Ter ere van deze leuke vakantie van een maand hebben we een handvol manieren verzameld waarop jij en je huisdier samen National Pet Month kunnen vieren. National Pet Month is een viering van de voordelen die huisdieren in het leven van mensen brengen - en vice versa. Het wordt jaarlijks waargenomen in de Verenigde Staten in mei en in de maand april in het Verenigd Koninkrijk.

Heb je iets speciaals gepland voor National Pet Month in mei? Deze zes ideeën kunnen je helpen de speciale huisdieren in je leven te eren. Mei is de nationale huisdierenmaand in de VS, S. En het is het perfecte moment om een pauze in ons hectische leven te nemen om de dieren in ons leven te vieren. Of je nu samenwoont met een hond, kat, schildpad of slang of zelfs een hele menagerie, dit is het perfecte moment om je huisdier te laten zien hoeveel je van hem houdt.

Dit is ook een goed moment voor belangenbehartiging voor dierenwelzijn. Je actieve honden en misschien zelfs sommige katten zullen het geweldig vinden als je een speciale dag vol buitenplezier plant die je met ze kunt delen. Zoek naar coole lokale natuurplekken om te wandelen of pak gewoon een deken en snacks in en ga naar het park. Uw hond zal genieten van de vrijheid om rond te kunnen rennen.

Neem een frisbee om rond te gooien voor wat extra plezier. De oefening zal goed zijn voor jullie beiden. Wie zegt dat feestjes alleen voor mensen zijn? Waarom vier je de Nationale Pet Month niet door een speciaal feest te geven voor al je huisdieren? Nodig ook al je familie en vrienden uit met hun huisdieren, wees voorzichtig met te veel wilde dieren die door het huis rennen. Maak zelfgemaakte lekkernijen voor alle huisdieren en voorzie natuurlijk ook voedsel en drank voor de mens.

Maak je versieringen en maak leuke spelletjes om ook met je huisdieren te spelen. Het wordt een feest dat je nooit zult vergeten. Je kunt zelfs een speciaal thema voor het feest hebben, zoals je favoriete Disney-film. Lion King, Jungle Book en Lady and the Tramp zijn altijd favorieten bij fans.

Heeft jouw huisdier ook een favoriete Disney-film? Is het alweer een tijdje geleden dat je echt een goede foto hebt gemaakt van jou en je huisdier? Herdenk je band en deze speciale maand door ofwel een professionele fotoshoot in te plannen gedurende de maand of gewoon je eigen kleine shoot te maken voor wat plezier. Kleed de foto's aan met rekwisieten en kostuums. Zorg er wel voor dat je je harige maatje niet te veel overweldigt. Dit is ook een goed moment om vrijwilligerswerk te gaan doen bij je plaatselijke dierenasiel als je dat nog niet doet.

Ga helpen met het opruimen van kooien, wandelen met de honden of bieden administratieve ondersteuning. Je kunt ze ook helpen bij het organiseren van een inzamelingsactie ter ere van de National Pet Month. Het kan een wandeling zijn waarbij mensen deelnemen met hun honden of honden vanuit het asiel of welke creatieve ideeën je ook bedenkt. Werk samen met uw plaatselijke dierenasiel of dierenwelzijnsorganisatie om onderwijsevenementen van de Nationale Pet Month aan te bieden op lokale scholen en maatschappelijke organisaties.

De gesprekken kunnen gaan over verschillende onderwerpen, zoals de gezondheid van huisdieren, gedrag van huisdieren of de veiligheid van huisdieren. Rekruteer ook dierenartsen die je misschien niet kent om diepgaande gesprekken te voeren vanuit de medische kant. Zijn er nationale parken en andere leuke buitenlocaties die je eerder met je hond wilde bezoeken? Zoek een huisdiervriendelijk hotel en ga je gang en neem je huisdier mee op een speciale vakantie. Je creëert leuke herinneringen die je een leven lang meegaan.

Controleer gewoon om er zeker van te zijn dat alle plaatsen op uw reisschema huisdiervriendelijk en huisdierveilig zijn. Wacht niet op Kerstmis of hun verjaardag, gebruik deze speciale maand als een kans om je huisdier een beetje te verwennen. Haal zijn favoriete lekkernijen en kauwspeelgoed en kijk hoe blij je hem maakt. Soms zijn het gewoon de kleine dingen waar we naar hunkeren.

Een beetje aandacht en tekenen van liefde zullen uw huisdier zo blij maken. Er zijn nog steeds zoveel dieren die voor altijd huizen nodig hebben dat schuilplaatsen er niet allemaal voor kunnen zorgen. Als je op dit moment geen huisdier hebt en er altijd al een hebt gewild, is dit een goed moment om te adopteren. Ook als je al huisdieren hebt, maar je denkt dat ze gezelschap willen, dan kun je ook toevoegen aan je gezin.

Schrijf je in en mis nooit meer vondsten %26 deals in je inbox. CHAPS Pit Beef is 7 dagen per week geopend, het hele jaar door behalve Pasen, Thanksgiving en Kerstmis. Leg het belang uit van goede voeding, verzorging, socialisatie en fysieke activiteit voor huisdieren en bespreek het belang van het vriendelijk behandelen van dieren. Hoewel u ervoor kunt zorgen dat uw hond, kat of cavia voldoende voedsel en water heeft, bent u misschien te afgeleid of druk om echt quality time met uw huisdier door te brengen.

Alsof je er een nodig hebt, maar het is nog steeds leuk om een excuus te hebben om je huisdiercadeautjes te kopen, jullie kunnen allebei samen genieten. We blijven informatieve en belangrijke inhoud ontwikkelen voor zowel ervaren als nieuwe eigenaren van gezelschapsdieren. De meeste huisdieren gedijen op aandacht en willen niets liever dan wat extra tijd met je door te brengen. Spateren (voor vrouwen) en castreren (voor mannen) zijn chirurgische ingrepen die voorkomen dat uw huisdieren zich voortplanten.

Kinderen leren goed voor huisdieren te zorgen, is een van de belangrijkste dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat de volgende generatie dieren net zo waardeert als u. Mensen die huisdieren in hun leven hebben, hebben vaak lagere stress, bloeddruk en cholesterolgehalte, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. .