Welke dierenvakanties zijn er?

26 augustus is Nationale Hondendag, je hebt er waarschijnlijk van gehoord. Maar heb je gehoord van Fancy Rat and Mouse Day op 12 november, of wat dacht je van National Pet Bird Day op 17 september?.

Welke dierenvakanties zijn er?

26 augustus is Nationale Hondendag, je hebt er waarschijnlijk van gehoord. Maar heb je gehoord van Fancy Rat and Mouse Day op 12 november, of wat dacht je van National Pet Bird Day op 17 september?. We houden leuke vakanties en speciale momenten bij op de culturele kalender en geven je spannende activiteiten, deals, lokale evenementen, merkpromoties en andere spannende manieren om dit te vieren. Veterinaire sociale werkdiensten kunnen u en uw gezin helpen het hoofd te bieden aan de uitdagingen van de zorg voor uw zieke of gewonde diergenoot.

Als je hond al is uitgedost in regenbooggekleed voor Pride Month, zijn ze klaar om de stad te bezoeken en alle andere feestdagen te vieren die juni te bieden heeft. AMC voert al meer dan 50 jaar klinische onderzoeken uit om nieuwe wetenschappelijke kennis bij te dragen en de medische en chirurgische zorg voor dieren te verbeteren. Deze uitgebreide kalender met speciale hondenvakanties en kattenvakanties, het hele jaar door bijgewerkt, biedt leuke vakanties en serieuze bewustmakingsdagen, weken en maanden voor huisdieren die de aandacht richten op uitdagingen in de dierenwereld. Deze lijst met alle huisdierenvakanties gedurende het hele jaar varieert van grappige vieringen zoals Doggy Date Night en National Meow Like a Pirate Day tot bewustmakingsobservaties zoals Pet Dental Month en Wildlife Conservation Day.

Knijp elke laatste druppel uit de warme nachten van de zomer door naar buiten te gaan en deze feestdagen met je huisdier te vieren. Er zijn niet veel huisdierspecifieke feestdagen in december, dus zorg ervoor dat je je huisdier de hele maand door betrekt bij alle andere spannende vakantiefeesten. Er is ook een Pet Holidays kalender op de nieuwe site, dus ik zal de links hier plaatsen als deze klaar is. Veel mensen zijn bekend met de belangrijkste huisdierenvakanties zoals de eerder genoemde Nationale Hondendag, PSI's Take Your Dog to Work Day, National Pet Day en Adopt a Shelter Pet Day, maar er zijn nog veel meer huisdierenvakanties om te vieren.

Maar wat is het juiste moment om even pauze te nemen? Het is moeilijk om een vakantielijst van een jaar bij te houden en de juiste te selecteren. Houd er rekening mee dat er af en toe „geschillen zijn over welke dag een bepaald feest wordt waargenomen, dus wees niet gealarmeerd als je iemand op een andere dag over een van deze feestdagen ziet posten dan hieronder wordt vermeld.