Is vandaag nationale knuffel je hondendag?

Op de tweede zondag van september wijdt National Hug Your Hound Day een harige knuffel aan onze hondenmetgezellen. Zorg ervoor dat je de hele dag je hond je volledige aandacht geeft.

Is vandaag nationale knuffel je hondendag?

Op de tweede zondag van september wijdt National Hug Your Hound Day een harige knuffel aan onze hondenmetgezellen. Zorg ervoor dat je de hele dag je hond je volledige aandacht geeft. Breng de dag zelfs door zoals uw hond het doorbrengt. National Hug Your Hound Day is oorspronkelijk gemaakt door Ami Moore, de „Dog Whisperer of Chicago” om mensen eraan te herinneren hoe belangrijk het is om een langdurige band te hebben tussen een huisdier en de eigenaar.

Ami heeft zich gespecialiseerd in het werken met hondengedrag en probleemoplossing, en heeft zelfs gewerkt aan het pionieren van het concept van positieve bekrachtiging met behulp van elektronische hondentrainingsapparatuur om de natuurlijke drive van een hond te motiveren om een sterke leider te volgen. Van het vernietigen van meubels, springen op gasten, zelfs omgaan met het genezen van verlatingsangst en het socialiseren ervan zodat ze niet langer agressief zijn voor mensen en andere honden, Ami's expertise heeft de wereld een betere en veiligere plek gemaakt voor honden en hondenliefhebbers. Hoewel alle honden honden zijn, zijn niet alle honden honden, dus je hondenhond krijgt later dit jaar een extra knuffel. Maar zoals bij alles is het belangrijk om uw hond in de gaten te houden om er zeker van te zijn dat hij net zoveel van die knuffels geniet als u.

Volgens Ami Moore is National Hug Your Dog Day (aanvankelijk National Hug Your Hound day genoemd) gemaakt om honden en huisdieren te waarderen vanwege het gezelschap en de loyaliteit die ze ons tonen. Deze uitvinding is een stijlvol vest dat is ontworpen om uw hond heel strak te knuffelen tijdens stressvolle situaties, zoals onweersbuien. Naast onvoorwaardelijke minnaars en deskundige knuffelaars, dienen honden mensen op veel manieren door belangrijke banen te vervullen, waaronder banen die mensen fysiek niet kunnen doen, zoals snuiven naar drugs en bommen. Een federale huisvestingswet staat emotionele steun en geleidehonden toe om geen huisdierenbeperkingen in openbare huisvesting te omzeilen.

Als je hond van een uitdaging houdt, kan een puzzelspeelgoed een geweldige manier zijn om te gaan, terwijl touwspeelgoed ideaal is voor liefhebbers van touwtrekken. Hoewel het bevorderen van liefde en binding altijd een goede zaak is, net als weten wat je pup leuk vindt, inclusief of ze het leuk vinden om geknuffeld te worden of niet.