Welke nationale dag is hondendag?

Labrador retrievers zijn's werelds nummer één hondenras. National Dog Day wordt opgericht door Colleen Paige die 26 augustus kiest omdat dat de dag was dat haar familie haar eerste hond mee naar huis bracht.

Welke nationale dag is hondendag?

Labrador retrievers zijn's werelds nummer één hondenras. National Dog Day wordt opgericht door Colleen Paige die 26 augustus kiest omdat dat de dag was dat haar familie haar eerste hond mee naar huis bracht. 26 augustus is Dog Day of Dog Appreciation Day, een dag om je beste vriend op vier benen te waarderen. Geef je harige vriend een dikke knuffel en zijn favoriete traktatie.

Een andere manier om Nationale Hondendag te vieren, is door op 26 augustus een hond uit een asiel te adopteren. U kunt ook dekens, voedsel of geld doneren aan uw plaatselijke opvangcentrum. Ze zijn ongewenst omdat ze zijn gekocht als kerstcadeau voor een kind dat zijn beloften over de zorg voor de hond niet nakwam. Dit laatste gaat over de band tussen een jonge korporaal van de marine en hoe ze levens redt vanwege de band die ze heeft met haar militaire gevechtshond.

Hoewel de American Kennel Club (AKC) officiële rassen erkent, worden niet alle honden met ouders van hetzelfde ras door de AKC als officieel beschouwd. Vieringen omvatten ook het plaatsen van foto's van uw hond op sociale media, uw hond poetsen of ervoor zorgen dat de controles van hun dierenarts up-to-date zijn. Je vraagt je misschien af waarom honden zelfs hun eigen nationale feestdag zouden moeten hebben, dus laten we de feiten voor zich laten spreken. Honden helpen ons mensen op zoveel manieren, van helpen met een handicap, tot het redden van mensen in nood, tot het bieden van therapie en comfort, tot gewoon oude knuffelmaatjes zijn.

Honden, vaak bekend als de beste vriend van de mens, waren de eerste dieren die door mensen werden gedomesticeerd en ze werden vaak gebruikt voor het bewaken van eigendommen, het hoeden van dieren en voor het jagen op wild. Op hun website beschrijft National Dog Day het doel om het publiek te helpen het aantal honden te erkennen dat elk jaar moet worden gered en erkent gezinshonden en honden die elke dag onbaatzuchtig werken om levens te redden, ons veilig te houden en troost te brengen. De dag helpt het publiek te stimuleren, zodat ze het aantal honden kunnen herkennen dat jaarlijks moet worden gered, van reddingswerkers van pure rassen, reddingen en openbare schuilplaatsen. Of het nu gemengd of raszuiver is, grijp de kans voor alle honden om een gelukkig, veilig en misbruikvrij leven te leiden.

National Dog Day is opgericht door de fantastische Colleen Page, een toonaangevende expert op het gebied van huisdierenleven en gezinslevensstijl. Laten we eens kijken naar enkele ongelooflijke feiten over honden om u te helpen deze geweldige wezens beter te begrijpen. Een van Charles Shulz's eerste personages, Charlie Brown's hond, Snoopy, verschijnt op 4 oktober 1950 verschijnt slechts twee dagen na het inaugurele optreden van de strip. De dag draait om hulde brengen aan deze ongelooflijke dieren die onbaatzuchtig werken om troost te brengen, ons veilig te houden en levens te redden.