Kunt u met uw hond op vakantie gaan?

Laat ze achter in een Kennel, Boarding Facility of Pet Hotel Uw huisdier kan echter langer in een kooi worden gehouden dan u zou willen. Dat gezegd hebbende, zijn er een aantal prachtige instapfaciliteiten.

Kunt u met uw hond op vakantie gaan?

Laat ze achter in een Kennel, Boarding Facility of Pet Hotel Uw huisdier kan echter langer in een kooi worden gehouden dan u zou willen. Dat gezegd hebbende, zijn er een aantal prachtige instapfaciliteiten. Controleer de referenties en overweeg zelfs om uw huisdier te verlaten voor een korte proefrit. U zou in de verleiding kunnen komen om een vakantie te proberen met uw trouwe viervoeter (en) op sleeptouw in uw eigen land, op een roadtrip, in het vrachtruim van een vliegtuig of u kunt zelfs overwegen om met uw hond te vliegen op een privécharterjet.

We dachten dat we 10 redenen zouden samenstellen waarom je je hond (en) mee op vakantie zou moeten nemen. Hoewel het misschien leuk is om uw huisdier op vakantie te laten vergezellen, kan reizen stressvol zijn, vooral voor katten en oudere huisdieren. Als de gezondheid of het temperament van uw huisdier reizen een uitdaging kan maken, overweeg dan een verblijf voor huisdieren. Veel instapfaciliteiten bieden groepsspeeltijd, zwemmen en andere activiteiten.

En als uw huisdier niet bij een vriend of familielid kan blijven, is het mogelijk om een oppas in te huren om uw huisdier in het comfort van uw huis te verzorgen. Met de juiste planning kan een beetje R%26R jullie allebei goed doen. Honden zijn sociale dieren en het verlaten van hun persoon zal in eerste instantie zeker een effect op hen hebben. Het zijn echter ook zeer aanpasbare wezens die zich zullen aanpassen aan het feit dat je er niet bent met een goede hoeveelheid voorbereiding.

Vakanties zijn een geweldige manier om tijd met uw hond door te brengen, maar niet alle honden zullen de verandering leuk vinden en hebben misschien niet zoveel plezier als u wilt. Denk na over zaken als hun leeftijd en gezondheid voordat u boekt, want soms is het misschien een beter idee om iemand voor uw hond te laten zorgen terwijl u weg bent. Als u uw hond bij u heeft, zorgt u voor meer leuke, lachwekkende vakantie-ervaringen die u en uw hele gezin zullen koesteren. Het microchippen van uw hond is belangrijk - veel huisdieren gaan zo nu en dan op een onverwacht avontuur, en als uw hond tijdens uw vakantie zou verdwalen, zou u de beste kans willen hebben om ze terug te zien.

Als uw hond echter niet goed geschikt is om op reis te gaan, kan een huisdiervriendelijke vakantie meer een hondentrauma blijken te zijn dan een hondentraktatie. Als u denkt dat het het beste is om uw huisdier thuis te laten terwijl u op vakantie bent, kijk dan wie er voor uw huisdier kan zorgen. Sommige polissen kunnen zelfs bijdragen aan de kosten van geannuleerde vakanties of kennelkosten als u een ziekenhuisopname nodig heeft. Uw hond kan ook genieten van hondentrainingsvakanties, die een plek bieden waar u kunt genieten van hondenactiviteiten en sporten met andere hondenliefhebbers onder begeleiding van een gekwalificeerde trainer.

Katten, konijnen en kleine dieren die niet bekend zijn met reizen en nieuwe plaatsen bezoeken, mogen niet op vakantie worden genomen, omdat de ervaring waarschijnlijk te stressvol voor hen zal zijn. Misschien heb je overwogen om je honden mee op vakantie te nemen, in plaats van ze in de kennel te plaatsen of een dierenoppas in te huren. Als u naar uw vakantiebestemming vliegt, kan het voor uw huisdier comfortabeler zijn om met een huisdiervriendelijke luchtvaartmaatschappij te vliegen. Als je vrienden of familie hebt die hebben aangeboden om voor je harige geliefde te zorgen terwijl je weg bent, kun je ze helpen door de hond mee te nemen op vakantie.

Of u nu uw huisdier meeneemt op vakantie of laat het onder de hoede van een verantwoordelijke persoon, het is belangrijk om te doen wat u kunt om uw huisdieren gelukkig en stressvrij te houden. Een minder stressvolle zaak zou zijn om je hond mee te nemen op vakantie en samen gelukkig te zijn in plaats van geld te verdienen aan dure kennels.