Is 26 augustus nationale hondendag?

Nationale hondendag op 26 augustus moedigt hondenbezit van alle rassen aan. Houd bij het zoeken naar een nieuwe metgezel rekening met de mutts, mixen, raszuivere rassen en alles daartussenin.

Is 26 augustus nationale hondendag?

Nationale hondendag op 26 augustus moedigt hondenbezit van alle rassen aan. Houd bij het zoeken naar een nieuwe metgezel rekening met de mutts, mixen, raszuivere rassen en alles daartussenin. Of het nu gemengd of raszuiver is, grijp de kans voor alle honden om een gelukkig, veilig en misbruikvrij leven te leiden. Een van Charles Shulz's eerste personages, Charlie Brown's hond, Snoopy, verschijnt op 4 oktober 1950 verschijnt slechts twee dagen na het inaugurele optreden van de strip.

Het belangrijkste is dat National Dog Day ons aanmoedigt om verantwoorde ouderschapspraktijken voor huisdieren te onthouden, evenals spioneren en castreren, onderwijs, donatie en waardering. KESQ ochtendankers Angela Chen en Jeff Stahl lieten hun lieve honden zien, net als ochtendmeteoroloog Patrick Evans. National Dog Day heeft ook zijn platform gebruikt om hondenbezit van alle rassen aan te moedigen, gemengd en puur, en dringt er voortdurend op aan dat alle honden een gelukkig en misbruikvrij leven mogen leiden. De visie van de stichting is ook om de adoptie van honden van reddingsorganisaties en schuilplaatsen aan te moedigen.

National Dog Day wordt opgericht door Colleen Paige die 26 augustus kiest omdat dat de dag was dat haar familie haar eerste hond mee naar huis bracht. Colleens levensreddende missie om deze dag te creëren, is er zeker een die de harten van velen reikt en het feit versterkt dat een hond echt de beste vriend van de mens is. Of je er nu voor kiest om te vieren door vrijwilligerswerk te doen in een reddingshuis, een donatie te doen aan een asiel, of door je harige vriend een extra grote knuffel te geven, zorg ervoor dat je deze dag erkent hoe geweldig honden zijn. Samen vestigen ze de aandacht op het aantal honden dat geen huis heeft en proberen ze mensen die op zoek zijn naar een hond actief aan te moedigen om een adoptieopvang te bezoeken in plaats van een dierenwinkel.

Honden helpen ons mensen op zoveel manieren, van helpen met een handicap, tot het redden van mensen in nood, tot het bieden van therapie en comfort, tot gewoon oude knuffelmaatjes zijn. De allereerste school die honden leert blinde mensen te helpen de wereld rond te navigeren, wordt gestart in Nashville, Tennessee. Als dat zo is, bepaal dan of u een grote of kleine hond wilt, of een afscheidende of hypoallergene hond en zoek naar rassen die aan uw behoeften voldoen.