Is vandaag nationale hondendag of nationale huisdierendag?

26 augustus is Nationale Hondendag, je hebt er waarschijnlijk van gehoord. Op 20 februari vieren dierenliefhebbers overal National Love Your Pet Day.

Is vandaag nationale hondendag of nationale huisdierendag?

26 augustus is Nationale Hondendag, je hebt er waarschijnlijk van gehoord. Op 20 februari vieren dierenliefhebbers overal National Love Your Pet Day. Deze vakantie is gericht op het geven van extra aandacht aan onze huisdieren. De dag moedigt aan om onze huisdieren te verwennen en ons te concentreren op de speciale relatie die huisdieren in ons leven hebben.

Bepaal of u bereid bent de verantwoordelijkheid op zich te nemen voor het hebben van een hond, zoals voeren, wandelen, dierenarts- en verzorgingsbezoeken. Samen vestigen ze de aandacht op het aantal honden dat geen huis heeft en proberen ze mensen die op zoek zijn naar een hond actief aan te moedigen om een adoptieopvang te bezoeken in plaats van een dierenwinkel. Houd er rekening mee dat er af en toe „geschillen zijn over welke dag een bepaald feest wordt waargenomen, dus wees niet gealarmeerd als je iemand op een andere dag over een van deze feestdagen ziet posten dan hieronder wordt vermeld. De allereerste school die honden leert blinde mensen te helpen de wereld rond te navigeren, wordt gestart in Nashville, Tennessee.

In 1973 schatte de Humane Society of the United States dat elk jaar 13 miljoen katten en honden schuilplaatsen betreden. Er zijn enkele huisdiervriendelijke restaurants die af en toe een vrolijk uurtje organiseren, waar je kunt genieten van wat snacks met je vrienden en hun huisdieren. Als dat zo is, bepaal dan of u een grote of kleine hond wilt, of een afscheidende of hypoallergene hond en zoek naar rassen die aan uw behoeften voldoen. Gezinnen kopen een dier dat zich voorstelt dat ze het perfecte huisdier zullen zijn, maar zijn niet voorbereid op de training, zorg en andere verantwoordelijkheden die gepaard gaan met hondenzorg.

Als je hond al is uitgedost in regenbooggekleed voor Pride Month, zijn ze klaar om de stad te bezoeken en alle andere feestdagen te vieren die juni te bieden heeft.