Welke dagen vieren honden?

26 augustus is Nationale Hondendag, je hebt er waarschijnlijk van gehoord. Maar heb je gehoord van Fancy Rat and Mouse Day op 12 november, of wat dacht je van National Pet Bird Day op 17 september?.

Welke dagen vieren honden?

26 augustus is Nationale Hondendag, je hebt er waarschijnlijk van gehoord. Maar heb je gehoord van Fancy Rat and Mouse Day op 12 november, of wat dacht je van National Pet Bird Day op 17 september?. Het doel van het promoten van deze dag is om het bewustzijn te vergroten over het adopteren van deze dieren die zich momenteel in reddingscentra bevinden. Knijp elke laatste druppel uit de warme nachten van de zomer door naar buiten te gaan en deze feestdagen met je huisdier te vieren.

Er zijn niet veel huisdierspecifieke feestdagen in december, dus zorg ervoor dat je je huisdier de hele maand door betrekt bij alle andere spannende vakantiefeesten. Veel mensen zijn bekend met de belangrijkste huisdierenvakanties zoals de eerder genoemde Nationale Hondendag, PSI's Take Your Dog to Work Day, National Pet Day en Adopt a Shelter Pet Day, maar er zijn nog veel meer huisdierenvakanties om te vieren. 26 augustus is belangrijk voor Colleen omdat het de dag is dat haar familie haar Sheltie adopteerde toen ze 10 jaar oud was. Of je er nu voor kiest om te vieren door vrijwilligerswerk te doen in een reddingshuis, een donatie te doen aan een asiel, of door je harige vriend een extra grote knuffel te geven, zorg ervoor dat je deze dag erkent hoe geweldig honden zijn.

Sinds de eerste dag in 2004 wordt geschat dat ongeveer een miljoen honden zijn gered door adoptie in de U. Ring in het nieuwe jaar met doelen en resoluties voor zowel u als uw huisdier in januari, waaronder het vieren van tonnen huisdiervakanties. Huisdierenvakanties zijn het perfecte moment voor veterinaire teams om sociaal contact te maken met eigenaren van gezelschapsdieren, de betrokkenheid bij bestaande klanten te vergroten en de aandacht van potentiële klanten te trekken. Maar huisdierenvakanties gaan niet alleen over dansen door het huis met je kat die toevallig gekleed is als een piraat National Meow Like Pirate Day, 19 september.

Deze vakantie werd in 2004 gecreëerd door Colleen Paige, een Pet %26 Family Lifestyle Expert en Animal Advocate. Voor hondenbezitters die niet aan hun familie willen toevoegen, is National Dog Day een dag geworden om hun vriend te behandelen als de legende die ze zijn en te genieten van de connectie die we gedurende duizenden jaren met honden hebben opgebouwd.