Kunt u uw hond meenemen op vakantie?

Uw hond hoeft niet thuis te blijven als u op vakantie gaat - uw hond kan zelfs een geweldige reisgenoot zijn. Met zoveel hondvriendelijke hotels en vakanties overal ter wereld, bekijk de basisprincipes van reizen met honden en de wereld is jouw oester.

Kunt u uw hond meenemen op vakantie?

Uw hond hoeft niet thuis te blijven als u op vakantie gaat - uw hond kan zelfs een geweldige reisgenoot zijn. Met zoveel hondvriendelijke hotels en vakanties overal ter wereld, bekijk de basisprincipes van reizen met honden en de wereld is jouw oester. Hoewel kleine huisdieren u in de cabine kunnen vergezellen in een goedgekeurde drager, reizen grotere huisdieren over het algemeen in de laadruimte. Probeer tijdens de warmere maanden's ochtends of' s avonds vluchten te plannen als de temperaturen koeler zijn.

Boek in de winter midden op de dag vluchten. Omdat kalmerende middelen de ademhaling van uw huisdier kunnen vertragen, worden ze meestal niet aanbevolen. U zou in de verleiding kunnen komen om een vakantie te proberen met uw trouwe viervoeter (en) op sleeptouw in uw eigen land, op een roadtrip, in het vrachtruim van een vliegtuig of u kunt zelfs overwegen om met uw hond te vliegen op een privécharterjet. We dachten dat we 10 redenen zouden samenstellen waarom je je hond (en) mee op vakantie zou moeten nemen.

Ontvang vroegtijdig reserveringen van luchtvaartmaatschappijen, aangezien de luchtvaartmaatschappijen het aantal huisdieren per vlucht beperken. Hotels kunnen het aantal beschikbare kamers voor huisdieren beperken. Wacht niet tot het laatste moment. Als u familie bezoekt, is de kans groter dat uw hond wordt uitgenodigd als hij zich rustig kan vestigen tijdens het diner of aan het einde van een drukke sociale dag.

Net zoals u al uw menselijke passagiers in de auto vastzet, is het belangrijk voor zowel uw menselijke passagiers als passagiers van huisdieren dat u uw hond veilig in de auto houdt. Als uw hond bang is om alleen te zijn, overweeg dan om wat interactief speelgoed te kopen om destructief gedrag te voorkomen. Misschien heb je overwogen om je honden mee op vakantie te nemen, in plaats van ze in de kennel te plaatsen of een dierenoppas in te huren. Als uw hond echter niet goed geschikt is om op reis te gaan, kan een huisdiervriendelijke vakantie meer een hondentrauma blijken te zijn dan een hondentraktatie.

Als uw hond weet hoe hij zich moet vestigen, kunt u dit gedrag gebruiken wanneer u dineert in een openluchtrestaurant of wanneer u klaar bent om te ontspannen in de hotelkamer. Als je ze in een goede, uitgebalanceerde routine wilt houden met de mensen van wie ze het meest houden om hen heen, moet je je voorbereiden om je hond mee te nemen. Als u uw hond nog traint, wilt u misschien van uw eerste vakantie een reeks dagtochten maken, genieten van een reis naar een nieuw park, een hondvriendelijk patiorrestaurant en een hondvriendelijke winkel voordat u een nachtelijke vakantie aangaat. Bovendien worden sommige honden te opgewonden of angstig tijdens het reizen, wat kan leiden tot zaken als markeren, blaffen of destructief gedrag.

Stel je voor dat je twee keer per dag de kans krijgt om met je hond uit te laten op een nieuwe locatie of een nieuwe route te nemen om dingen te ontdekken die je nog niet hebt gezien. Als je het soort hond hebt dat het leuk vindt om erop uit te gaan en gewoon zijn eigen ding te doen, denk dan aan de vreugde die ze zullen ervaren en een hele nieuwe plek opsnuiven, het feit dat je het met hen mag koesteren, is de kers op de taart. Maar houd er rekening mee dat je voor een beginnende reizende hond waarschijnlijk ook onderweg wat training moet doen.