Kunnen honden op vakantie komen?

Uw hond hoeft niet thuis te blijven als u op vakantie gaat - uw hond kan zelfs een geweldige reisgenoot zijn. Met zoveel hondvriendelijke hotels en vakanties overal ter wereld, bekijk de basisprincipes van reizen met honden en de wereld is jouw oester.

Kunnen honden op vakantie komen?

Uw hond hoeft niet thuis te blijven als u op vakantie gaat - uw hond kan zelfs een geweldige reisgenoot zijn. Met zoveel hondvriendelijke hotels en vakanties overal ter wereld, bekijk de basisprincipes van reizen met honden en de wereld is jouw oester. Niets begint de feestdagen zo goed als een goed feest. Gelukkig gebeuren er altijd een paar in de stad.

Het komt zelden voor dat huisdieren gewond raken of sterven tijdens vliegreizen, zei mevrouw Wells, maar het niet in de gaten kunnen houden van uw huisdier voor mogelijke problemen tijdens de vlucht kan het risico vergroten. De bemanning van de luchtvaartmaatschappij „is misschien niet zo bekend met de medische geschiedenis van uw specifieke huisdier, of weet zelfs hoe te herkennen wanneer uw huisdier in nood is, zweert mevrouw Wells persoonlijk bij de Sherpa Original Deluxe Carrier. Ongeacht de luchthaven, kom er vroeg, „zodat je tijd hebt om in te checken voor je vlucht, je koffers te controleren en je huisdier een badkamerpauze te geven voordat je zelfs maar door de beveiliging gaat, raadt mevrouw Wells aan om eten en lekkernijen mee te nemen, een navulbare waterfles, een of twee speelgoed, een kleine deken, enkele trainingspads en poepzakken voor honden. Als uw hond een kous vol lekkernijen voor huisdieren heeft gekregen, zorg er dan voor dat hij ze niet allemaal tegelijk opslokt, waardoor ze moeilijk te verteren zijn.

Ongekauwde huisdiertraktaties kunnen vast komen te zitten in de luchtpijp (luchtpijp) of het maagdarmkanaal (slokdarm, maag en darmen). Hier zijn enkele vragen die u moet stellen voordat u beslist of uw hond ook uw reisgenoot zal zijn of niet. Bij zowel honden als katten kunnen de gifstoffen van de plant kwijlen, braken, diarree, verlies van eetlust en verminderde activiteit veroorzaken. Vracht is ook een optie voor kleinere honden, maar die keuze is aan de eigenaar, tenzij je naar een land vliegt dat helemaal geen dieren in de cabine toestaat, zoals het Verenigd Koninkrijk.

Raadpleeg altijd uw dierenarts voordat u uw reis plant, aangezien bepaalde rassen en honden een hoger risico lopen. Voedselzakken, vooral de aardappelchip, ontbijtgranen en snackzakken van het mylar-type, kunnen gevaarlijk zijn voor uw huisdieren en honden, vooral, kunnen ze opsnuiven. Als je zeker weet dat je hond goed voorbereid is om met je weg te reizen, is de volgende stap het plannen van een passende hondvriendelijke vakantie. Van het Puppy Plaza tot het Doggie Snow Day winterwonderland, de levendige vignetten zijn net zo fotogeniek als je zou verwachten, waardoor het de perfecte plek is om jou en het vakantiekaartmoment van je huisdier vast te leggen.

Nu moeten reizigers die met hun kleine huisdieren willen vliegen, meestal katten en honden, hoewel sommige luchtvaartmaatschappijen flexibeler zijn, een vergoeding betalen en dieren in vervoerders plaatsen die onder een stoel passen. Houd er rekening mee dat uw hond waarschijnlijk zal tellen als een van uw handbagage, dus het kan zijn dat u zelf licht moet inpakken. Laat u inspireren Hoe u kunt sparen voor een reis Hoe u een hondvriendelijke reis plant Vliegen met uw huisdier Haal de juiste hondenuitrusting Huisdiervriendelijke accommodatiesHuisdiervriendelijke bestemmingen Roadtrips met uw huisdier.