Is augustus nationale hondenmaand?

National Dog Day wordt opgericht door Colleen Paige die 26 augustus kiest omdat dat de dag was dat haar familie haar eerste hond mee naar huis bracht. 26 augustus is Nationale Hondendag, je hebt er waarschijnlijk van gehoord.

Is augustus nationale hondenmaand?

National Dog Day wordt opgericht door Colleen Paige die 26 augustus kiest omdat dat de dag was dat haar familie haar eerste hond mee naar huis bracht. 26 augustus is Nationale Hondendag, je hebt er waarschijnlijk van gehoord. Maar heb je gehoord van Fancy Rat and Mouse Day op 12 november, of wat dacht je van National Pet Bird Day op 17 september?. Eerstejaars Trix Wages zei: „Ik wist niet dat augustus de Nationale Hondenmaand was, maar ik zal het nu zeker vieren.

De lonen kregen hun honden, Korky en Daisy, twee jaar geleden van een oudere vrouw. Sindsdien zijn ze de beste vrienden van Wage geweest. De favoriete herinnering van Wage met hun honden is tijd doorbrengen in het park. Ze zeiden: „We hadden een picknick met mijn gezin en we gingen met mijn honden naar het park.

Ze waren zo blij, rolden rond in het gras en speelden rond. Zowel Wages als Byron geloven dat honden speciaal zijn omdat ze studenten kunnen voelen en zich kunnen inleven wanneer het leven overweldigend wordt. Adrienne Alves, een senior die twee honden heeft genaamd Lizzie en Boots, zei dat honden belangrijk zijn omdat „een hond de beste vriend van een man is, toch? Ze zijn geruststellend en ze vinden het heerlijk om bij anderen te zijn om ze gewoon te troosten. Het is ook leuk om met ze te spelen en ze te aaien alsof dat alles is wat ze willen, alleen aandacht.

Honden bieden een broodnodige kalme, geruststellende, veilige ruimte voor studenten die de angst en stress van augustus voelen. Of je nu gestrest bent om terug te keren naar een normale routine, bezorgd over het ontmoeten van nieuwe mensen, of gewoon overweldigd, onthoud gewoon dat augustus de nationale hondenmaand is. Nimrah Khan is junior bij RCHS, en dit is haar tweede jaar journalistiek. Ze is personeelsverslaggever voor de schoolkrant The Cats Eye.

Laat je pup zien dat je van hem houdt door ze hun favoriete lekkernijen te geven, veel te wandelen of te spelen in het hondenpark. Hondenliefhebbers weten dat een leven zonder honden een leven is dat iets speciaals mist, en dat is een feit dat het vieren waard is. De allereerste school die honden leert blinde mensen te helpen de wereld rond te navigeren, wordt gestart in Nashville, Tennessee. Omdat iedereen op pad is om op te scheppen over zijn huisdieren, zou het geen verrassing zijn om meer exotische dieren zoals apen of papegaaien te zien, evenals honden die openbare parken en andere huisdiervriendelijke locaties bezoeken.

Samen vestigen ze de aandacht op het aantal honden dat geen huis heeft en proberen ze mensen die op zoek zijn naar een hond actief aan te moedigen om een adoptieopvang te bezoeken in plaats van een dierenwinkel. Van het op het spel zetten van hun leven om wetshandhavers te helpen bommen of drugsdealers op te sporen tot het verlenen van hulp aan degenen die het nodig hebben, honden spelen een belangrijke rol. Of je er nu voor kiest om te vieren door vrijwilligerswerk te doen in een reddingshuis, een donatie te doen aan een asiel, of door je harige vriend een extra grote knuffel te geven, zorg ervoor dat je deze dag erkent hoe geweldig honden zijn. Als dat zo is, bepaal dan of u een grote of kleine hond wilt, of een afscheidende of hypoallergene hond en zoek naar rassen die aan uw behoeften voldoen.

National Dog Day heeft ook zijn platform gebruikt om hondenbezit van alle rassen aan te moedigen, gemengd en puur, en dringt er voortdurend op aan dat alle honden een gelukkig en misbruikvrij leven mogen leiden.