Hoeveel hondenvakanties zijn er?

U aangeboden door Wellcat (die ook heeft uitgevonden. 26 augustus is Nationale Hondendag, je hebt er waarschijnlijk van gehoord.

Hoeveel hondenvakanties zijn er?

U aangeboden door Wellcat (die ook heeft uitgevonden. 26 augustus is Nationale Hondendag, je hebt er waarschijnlijk van gehoord. Maar heb je gehoord van Fancy Rat and Mouse Day op 12 november, of wat dacht je van National Pet Bird Day op 17 september?. Dalmaties waren het eerste ras dat brandweerhonden werd in de jaren 1800, maar sindsdien hebben allerlei soorten rassen zich aangesloten bij verschillende brandweerbemanningen.

De AVMA biedt nuttige bronnen over het voorkomen van hondenbeten, inclusief trainingstactieken om tijdens de puppytijd te implementeren. Volgens de American Veterinary Medical Association (AVMA) is deze week bedoeld om mensen voor te lichten over het voorkomen van hondenbijten. Net als bij de National Lost Pet Prevention Month in juli, moedigt deze bewustmakingsvakantie in april aan om een microchip in uw huisdieren te plaatsen, zodat u ze gemakkelijk kunt vinden. Deze maand omvat ook Dog Biscuit Appreciation Day, die ik als hondenuitloper zeker zal vieren.

Om de ziekte van Lyme bij uw hond te voorkomen, gebruikt u een tekenpreventie, vermijd lang gras en voert u dagelijkse tekencontroles uit op uw hond. We houden leuke vakanties en speciale momenten bij op de culturele kalender en geven je spannende activiteiten, deals, lokale evenementen, merkpromoties en andere spannende manieren om dit te vieren. Dat aantal omvat geen internationale huisdierenvakanties, die naast honden ook andere dieren vieren. Alle speciaal gehandicapte huisdieren verdienen liefde, en 3 mei vergroot het bewustzijn specifiek over gehandicapte honden die nog steeds een huis nodig hebben.

Er zijn niet veel huisdierspecifieke feestdagen in december, dus zorg ervoor dat je je huisdier de hele maand door betrekt bij alle andere spannende vakantiefeesten. National Hug Your Hound Day is een dag die mensen aanmoedigt om even de tijd te nemen, te vertragen en hun honden te knuffelen. Prevent Lyme Disease in Dogs Month maakt het bewustzijn van de seizoensgebonden opkomst van hertenteken die vaak de ziekte van Lyme kunnen dragen. Veel mensen zijn bekend met de belangrijkste huisdierenvakanties zoals de eerder genoemde Nationale Hondendag, PSI's Take Your Dog to Work Day, National Pet Day en Adopt a Shelter Pet Day, maar er zijn nog veel meer huisdierenvakanties om te vieren.

Houd er rekening mee dat er af en toe „geschillen zijn over welke dag een bepaald feest wordt waargenomen, dus wees niet gealarmeerd als je iemand op een andere dag over een van deze feestdagen ziet posten dan hieronder wordt vermeld.