Welke dag is nationaal een hondendag maken?

Nationale Make A Dog's Day op 22 oktober biedt de mogelijkheid om alle honden de beste dag van hun leven te bezorgen. De dag moedigt niet alleen bezoeken aan schuilplaatsen aan, maar het is ook een herinnering aan dierenliefhebbers overal om te adopteren in plaats van te winkelen voor een nieuw huisdier.

Welke dag is nationaal een hondendag maken?

Nationale Make A Dog's Day op 22 oktober biedt de mogelijkheid om alle honden de beste dag van hun leven te bezorgen. De dag moedigt niet alleen bezoeken aan schuilplaatsen aan, maar het is ook een herinnering aan dierenliefhebbers overal om te adopteren in plaats van te winkelen voor een nieuw huisdier. Voor dat alles moeten we allemaal de tijd nemen om hen waardering te tonen door deze feestdag op 22 oktober te vieren. En omdat honden zo gemakkelijk gelukkig te maken zijn, kost het niet veel tijd of moeite om deze dag te vieren.

Op 26 augustus draait het allemaal om de honden, op Nationale Hondendag. Een van de manieren waarop deze vakantie kan worden waargenomen, is door uw hond het speelgoed of de lekkernijen te kopen die ze leuk vinden. Laat je pup zien dat je van hem houdt door ze hun favoriete lekkernijen te geven, veel te wandelen of te spelen in het hondenpark. Om Nationale Notendag te vieren, eet je overdag een snack bestaande uit rauwe noten en probeer je dit Mixed Nut Bars-recept.

National Make A Dog's Day heeft tot doel deze dieren bewust te maken en mensen aan te moedigen om te adopteren in plaats van te winkelen wanneer ze overwegen een viervoeter in hun huis te verwelkomen. Deze dag gaat NIET over de buurman die verderop in de straat woont of de collega die zingt met zijn koptelefoon op. Samen vestigen ze de aandacht op het aantal honden dat geen huis heeft en proberen ze mensen die op zoek zijn naar een hond actief aan te moedigen om een adoptieopvang te bezoeken in plaats van een dierenwinkel. Als dat zo is, bepaal dan of u een grote of kleine hond wilt, of een afscheidende of hypoallergene hond en zoek naar rassen die aan uw behoeften voldoen.

Sinds de eerste dag in 2004 wordt geschat dat er ongeveer een miljoen honden zijn gered door adoptie in de U. In uw omgeving, bekijk ook zeker deelnemende schuilplaatsen, dierenwinkels - en zelfs huisdiervriendelijke hotels - of ga online om meer te ontdekken over wedstrijden en speciale aanbiedingen die je favoriete pelsbaby vieren tijdens de Nationale Hondendag. Het blijkt een mythe te zijn dat honden kleurenblind zijn die ze eigenlijk in kleur kunnen zien, maar niet zo levendig als mensen. U kunt adopteren vanuit uw plaatselijke reddingsopvang of dierenwinkel, en u kunt zelfs online zoeken naar honden die een huis nodig hebben.

National Make A Dog's Day is een feestdag die mensen aanmoedigt om hun hond een beetje waardering te tonen voor alles wat ze doen.