Staat uk huisdieren toe in de cabine?

Geen enkele luchtvaartmaatschappij biedt reizen met huisdieren in de cabine naar het Verenigd Koninkrijk vanuit de Verenigde Staten. Het VK omvat Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland.

Staat uk huisdieren toe in de cabine?

Geen enkele luchtvaartmaatschappij biedt reizen met huisdieren in de cabine naar het Verenigd Koninkrijk vanuit de Verenigde Staten. Het VK omvat Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Tenzij u een hulpdier heeft, is het onmogelijk om samen met uw huisdier in de cabine te vliegen. De Britse regering staat achter deze strikte regel en heeft deze zogenaamd gehandhaafd om de verspreiding van hondsdolheid te beteugelen en het transport van dieren naar het VK beter te beheersen.

De enige keer dat huisdieren in de cabine naar Engeland, Schotland of Wales kunnen vliegen, is als u vliegt vanuit Britse landen, de Kanaaleilanden, het eiland Man of de Republiek Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een van onze meest populaire bestemmingen voor reizen met huisdieren, dus we behandelen hun regels en vereisten vaak. Echter, een veelgestelde vraag die we krijgen is „kan ik mijn huisdier meenemen in de cabine over de vijver? En in de meeste gevallen is het antwoord nee. Wanneer een klein huisdier het VK verlaat, kan het met zijn eigenaar in de passagierscabine vliegen.

Als het echter terugkomt, dwingen de Britten het om als lading te rijden. Dat is een dealbreaker voor veel eigenaren van gezelschapsdieren. Hoewel het vrij onwaarschijnlijk is dat je ooit letterlijk in 'veeklasse' zult zitten, blijft de vraag of vliegers hun huisdieren naar de passagierscabine mogen meenemen, fel debat uitlokken. Verschillende Noord-Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen en Europese luchtvaartmaatschappijen staan al katten en honden toe in hutten, maar geen VK, K.

Als we British Airways als voorbeeld nemen, zijn alleen erkende hulphonden toegestaan in het passagiersgedeelte van het VK, de vlaggenschipluchtvaartmaatschappij van K. Alle andere huisdieren moeten reizen in het laadruim. HOOFDTELEFOON MET BARK-CANCELLING BESTAAT NIET Dieren kunnen luid zijn, er is geen ontkomen aan. .

Een baritoninslag? Het onophoudelijke gekibbel van een geïrriteerde Chihuahua? Natuurlijk zou het goed kunnen zijn, maar het kan ook een echte harige hel zijn. Waarom het risico nemen? HET IS EXTRA STRESS VOOR CABINEPERSONEEL Regelmatig overwerkt, consequent onderbetaald en momenteel extra hard werken vanwege enorme personeelstekorten, cabinebemanningen zijn echt onbezongen helden. Moeten we in de nasleep van COVID-19 echt de werklast van vliegtuigbemanningen verhogen? Dieren zullen alleen maar bijdragen aan deze drukte en eerlijk gezegd heeft het personeel al genoeg op hun bord zonder ook tegemoet te komen aan de grillen van donzige metgezellen. ER IS AL EEN GEBREK AAN RUIMTE Met alles, van de kloof tussen economy stoelen tot kluisjes boven het hoofd, is er tegenwoordig schaars op vluchten, als je niet in een verhoogde klasse vliegt, zouden huisdieren het probleem zeker erger maken.

Het kan ook een veiligheidsprobleem veroorzaken. Hoeveel moeilijker zou het in een noodgeval zijn om te evacueren als iedereen plotseling opstond met zakken en kooien vast te houden met dieren erin? Volgens een rapport van The National Library of Medicine (U, S. Met dit in gedachten zou het risico zeker verminderen om vanuit de put van het vliegtuig tegen de economie te worden gestoten. Zoals we eerder hebben gemarkeerd, veel Europese en Amerikaanse, S.

Luchtvaartmaatschappijen staan huisdieren al toe in de cabine, zolang dat huisdier voldoet aan bepaalde gewichtscriteria, vaak variërend van 6 kg tot 10 kg en in een hondendrager blijft. Ergo, het veranderen van de regels voor het VK, K. Als reizen in de cabine met huisdieren plotseling de norm zou worden, willen luchtvaartmaatschappijen misschien kijken naar het aanbieden van speciale vluchten die gericht zijn op huisdieren, waardoor klanten de keuze krijgen in welke soorten catogary ze vliegen, huisdieren of geen huisdieren. Tijd doorbrengen met dieren blijkt een aanzienlijke impact te hebben op de geestelijke gezondheid, positieve feelgood-chemicaliën in onze hersenen vrij te geven en een grote glimlach op ons gezicht te toveren.

Huisdiertherapie is op dit moment big business, met vooral honden die bekend staan om hun empathische eigenschappen. Moet iemand een vliegfobie hebben, wie zegt dat het meenemen van zijn harige vriend hen niet zou helpen? Denk aan mensen wiens vrienden niet kunnen reizen maar zich niet op hun gemak voelen om solo de wereld rond te toeren? Voor veel eigenaren van gezelschapsdieren is hun geliefde huisdier dat in het vrachtruim reist het verschil tussen of ze ze meenemen op de vlucht of niet, en in sommige gevallen of ze in de eerste plaats zelf reizen. Als luchtvaartmaatschappijen het gemakkelijker (en beter bekend maakten) om vooraan met hun hond of kat te reizen, zou je veel minder honden twee weken naar de kennels zien worden verscheept. In een strak verpakt vliegtuig waar veel passagiers last kunnen hebben van allergieën of zelfs fobieën van bepaalde dieren, is het zeker niet voor iedereen weggelegd.

Maar tegelijkertijd hebben zo velen van ons huisdieren dat het niet moeilijk is om te denken dat luchtvaartmaatschappijen hier misschien een truc missen en misschien is huisdierspecifiek de juiste keuze? Als er iets anders is, biedt het zeker pootjes tot nadenken. Maar de logistiek en potentiële problemen die het met zich mee zou brengen, maken de geest zeker verbijsterend, we zullen hier bij TPG U, K onze adem niet inhouden. Veel van de aanbiedingen die op deze site verschijnen, zijn afkomstig van bedrijven waarvan The Points Guy UK een vergoeding ontvangt. Deze vergoeding helpt bij het betalen van de kosten die gepaard gaan met het runnen van onze website en leidt niet tot extra kosten voor u.

Deze site bevat niet alle creditcardmaatschappijen of alle beschikbare creditcardaanbiedingen. Bekijk onze pagina met advertentiebeleid voor meer informatie. Productlinks worden aangeboden op niet-adviserende basis. Dit betekent dat er geen advies wordt gegeven of geïmpliceerd en dat u als enige verantwoordelijk bent om te beslissen of het product geschikt is voor uw behoeften.

Als u niet zeker weet wat het juiste product voor u is, moet u advies inwinnen. Veel huisdieren worden gezien als een verlengstuk van het gezin. Veel luchtvaartmaatschappijen staan huisdieren tot 9 kg toe om naar de meeste landen in de vliegtuigcabine te reizen, in hun dierendrager, in plaats van in het laadruim. Ze zijn echter niet toegestaan op de meeste vliegtuigen die naar het VK komen, ongeacht hun grootte.

Dit verontrust niet alleen de huisdieren en eigenaren, het brengt ook hun gezondheid en veiligheid in gevaar, omdat ze verschillende gevallen van gewonde, zieke of zelfs dode huisdieren hebben vanwege de omstandigheden van de vlucht, omdat ze als bagage worden behandeld. Fetchapet haalt uw huisdier ook op de reisdag op als u binnen 2 uur na de luchthaven woont en uw huisdier bij u wilt houden tot de laatst mogelijke tijd die u kunt. Er is mij verteld dat auto-alarmen regelmatig worden geactiveerd op veerboten en dat het autodek een lawaaierige en onaangename omgeving is voor een huisdier alleen in een auto. Met een trein naar Dieppe kunnen reizigers de enige veerbootroute gebruiken waarmee reizigers met huisdieren kunnen worden ingelopen.

Als u geïnteresseerd bent om uw huisdier in het ruim (vracht) gebied van het vliegtuig te plaatsen, volgt hier een lijst met luchtvaartmaatschappijen die momenteel vrachtvervoer van huisdieren naar het Verenigd Koninkrijk toestaan. Tijdens het onderzoeken van de beste tapijten voor gezinnen met kinderen en huisdieren, kwamen Mike en ik (Steph) Tumble tegen. Huisdieren reizen als lading, en meestal betekent dit dat als het huisdier niet reist, er geen kosten in rekening worden gebracht voor de vlucht. Houd er rekening mee dat als uw huisdier eerder is ingeënt tegen hondsdolheid, op voorwaarde dat u een boostervaccinatie geeft voordat deze verloopt, u de wachttijd van 21 dagen niet in acht hoeft te nemen.

Als het proces en de kosten van het verkrijgen van een huisdierenpaspoort in het VK zoiets zijn in de EU, dan zou het vrij eenvoudig moeten zijn om een huisdierenpaspoort te verkrijgen van een erkende Britse dierenarts. U zult ook de reiskrat van de huisdieren van de luchthaven moeten meenemen, en als u meerdere huisdieren of een zeer grote hond heeft, kan dit betekenen dat u grote voorwerpen in uw voertuig moet meenemen, evenals familieleden en bagage. Het enige nadeel van het niet gebruiken van een chauffeursdienst voor huisdieren was dat ik mijn reis 10 dagen later moest omkeren om de huurauto terug te brengen naar CDG voordat ik terugvloog naar de VS. Huisdieren zijn toegestaan in de cabine op vluchten die het VK verlaten, hoewel het aantal luchtvaartmaatschappijen dat deze service aanbiedt beperkt is.

Hoewel er zeker voordelen zijn voor eigenaren van gezelschapsdieren als de regels zouden worden versoepeld, zijn er ook zoveel nadelen voor degenen die dat niet zijn. .